Word ook Coffee4all ondernemer!

Coffee4all© is al vele jaren actief in noord Nederland. Met een lijn aan ingrediënten en koffieautomaten van hoogstaande kwaliteit leveren wij aan instellingen, scholen, winkels, kantoren, garage en dealerbedrijven etc.

Er is voor ons concept een groeiende markt. Steeds meer bedrijven willen hun koffievoorziening naar een hoger plan trekken en zijn daarbij op zoek naar een liefst lokaal bedrijf. Het voordeel van dit bedrijf is dat ze snelle service verleent, kwalitatief hoogstaande producten in haar assortiment heeft, luistert naar de wensen van de klant en dit omzet in een koffievoorziening op maat.

Nu willen wij ons concept bereikbaar maken voor de rest van Nederland. Hiervoor zijn wij op zoek naar mensen die samen met ons willen bouwen aan de toekomst van Coffee4all©. Wat kunnen wij u bieden?

  • Een licentie om 5 jaar zaken te doen onder de naam Coffee4all©
  • Toegang tot ons bewezen succesvolle systeem om de risico's die vaak gemoeid zijn met het beginnen van een eigen bedrijf tot een minimum te beperken
  • Ondersteuning bij branding-activiteiten: documenten, marketingmaterialen en werktuigen
  • Volledige training op het gebied van techniek, verkoop, productkennis, veiligheid en marketing
  • Een bedrijfsauto met logo's en uw bedrijfsnaam

Natuurlijk blijven wij klaar staan om uw vragen te beantwoorden, het geven van cursussen en advies.

Bent u iemand met zelfmotivatie, u kunt goed communiceren, u bent goed georganiseerd en wil onafhankelijk en succesvol zijn? Neem dan eens contact op met Coffee4all©. Wij kunnen dan een informeel vrijblijvend gesprek aangaan of een informatiepakket opsturen. Bel vrijblijvend met Daniël Dijkstra 06-19 63 81 89 of mail naar info@coffee4all.nl